Pohjoista voimaa

Pohjoinen voima vaikuttaa päivittäin pohjoissuomalaisten ihmisten hyvinvointiin ja yritysten kilpailukykyyn. Edullisesti, varmasti ja ympäristöystävällisesti tuotettu energia työllistää suoraan ja välillisesti satoja pohjoissuomalaisia.

Pohjoinen energiatuotanto takaa edullisen ja varman energian niin yrityksille kuin kodeillekin. Se lisää alueen vetovoimaa ja luo yrityksille mahdollisuuden toimia ja kehittyä. Paikallisesti tuotetun energian hyöty palautuu moninkertaisesti pohjoissuomalaisten arkeen.

Toimimalla paikallisesti osaamme vastata niihin tarpeisiin, jotka ovat ominaisia juuri meidän alueellemme. Käyttämällä täällä tuotettua energiaa sinäkin olet mukana vaikuttamassa yhteisen asuinympäristömme kehittämiseen. Näin autamme toinen toistamme rakentamaan luottamusta tulevaisuuteen.

Pohjoisen energian sinulle myy Oulun Sähkönmyynti. Sähkön hankinnasta ja tuotannosta vastaa Oulun Energia. Sähkön siirrosta puolestaan vastaavat kaikki Oulun Sähkönmyynnin osakasyritykset, kukin omalla alueellaan. Se on Pohjoista voimaa.

Sulake

Asiakaslehti Sulake kertoo Pohjoista voimaa -yhtiöiden kuulumiset ja ajankohtaiset asiat. Sulake on Pohjoisen voiman pää-äänenkannattaja!