Sähkönmyynti

Pohjoista voimaa sähkösopimuksissa saat vapauden valita miten käyttämäsi sähkö on tuotettu ja miten haluat sopimuksesi hinnoiteltavan. Edullisen sähköenergian lisäksi jokaiseen Pohjoista voimaa sähkösopimukseen sisältyy kattava palvelupaketti.

Sähkönsiirto

Sähkönsiirron ostat aina paikalliselta verkkoyhtiöltäsi ja sähköenergian vapaasti valitsemaltasi myyjältä – vaikkapa Oulun Sähkönmyynniltä. Paikallinen sähköverkkoyhtiösi hoitaa sähkön mittauksen ja ilmoittaa mittarilukemat sähkönmyyjille.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on lämmitysmuoto, joka säästää energiaa ja pitää ympäristön puhtaana. Kaukolämpöverkko rakennetaan maanpinnan alle yhdessä muiden maanalaisten johtojen kanssa, minkä jälkeen siirto- ja jakelujohtojen ympäristövaikutus on vähäinen.

Sähkön hinta

Sähkön hinta muodostuu kolmesta tekijästä: sähkön myyntihinnasta, sähkön siirtohinnasta ja veroista (arvonlisä- ja energiavero). Voit kilpailuttaa sähkön myyntiosuuden. Sähkön siirrosta vastaa aina paikallinen verkkoyhtiö, Raahessa Raahen Energia Oy.

Sähkönmyynti -sivulta löydät tietoa Oulun Sähkönmyynnin monipuolisista Pohjoista voimaa sähkösopimuksista.

Sähkönsiirto-sivulta saat tietoa mm. sähköliittymistä, työmaasähköstä ja sähkön mittauksesta.

Kaukolämmöstä saat tietoa luonnollisesta ja energiaa säästävästä kaukolämmöstä, joka voi olla sinunkin ulottuvillasi. Valitse kotiisi viihtyisä ja taloudellinen lämmitysmuoto.

Tutustu myös sähkö- ja kaukolämpötuotteidemme hinnastoihin. Sähköhäiriön sattuessa lisätietoa ja ohjeita löydät täältä.

Käytettävät sopimusehdot löytyvät täältä.
Raahen Energia Oy
(y-tunnus 1609181-6)
Rantakatu 8 A (PL 39)
92100 Raahe
Vaihde: 08 439 3111
Fax: 08 439 4382

Sähköposti:
energia(a)raahe.fi
etunimi.sukunimi(a)raahe.fi

Avoinna arkisin
klo 09.00-12.00 ja 13.00-15.00

Pikimäen tukikohta:
Merikatu 5, 92100 Raahe
Fax: 08 439 4383

Verkkolaskuosoite: TE003716091816
Välittäjä Tieto Oyj

Energiatili on Pohjoista voimaa -yhteistyöyritysten verkkopalvelu, jonka kautta voit asioida silloin kun sinulle parhaiten sopii. Maksuton palvelu on avoinna aina: 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä.

Osa Energiatilin palveluista ei vaadi kirjautumista. Energiatilin etusivun palvelut: Tee muuttoilmoitus, Tee sähkösopimus, Päivitä sähkösopimustasi, Laske sähkötarjous, Tilaa etuasiakaskortti ja Ota yhteyttä ovat käytössäsi myös ilman tunnistautumista. Laajemmat omaa asiakkuuttasi koskevat palvelut saat käyttöösi ilmaiseksi kirjautumalla palveluun. Näin voimme varmistaa turvallisen verkkoasioinnin.

Kirjautuneena käyttäjänä voit:

  • seurata energiankulutustasi ja kustannuksia
  • tarkastella omia sopimus- ja laskutietoja
  • päivittää yhteystietosi
  • antaa käyttöoikeuden toiselle henkilölle, esimerkiksi puolisolle
  • liittää useammman asiakkuuden samaan käyttäjätiliin

Rekisteröidy käyttäjäksi

Energiatilin käyttäjäksi voivat rekisteröityä kaikki Pohjoista voimaa -yhteistyöyritysten, Oulun Energian, Oulun Sähkönmyynnin, Oulun Energia Siirto ja Jakelun, Haukiputaan Sähköosuuskunnan, Kemin Energian, Keminmaan Energian, Raahen Energian, Rantakairan Sähkön, Tenergian ja Tornion Energian sähkö- ja kaukolämpöasiakkaat. Voit rekisteröityä käyttäjäksi tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai sähkö- tai kaukolämpölaskusi tunnistetiedoilla. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoite.

Rekisteröidy osoitteessa www.energiatili.fi.

EllaNet yritysasiakkaille

Tuntimitattavia yritysasiakkaita -palvelee EllaNet -palvelu, jossa voit seurata käyttöpaikkasi sähkönkäyttöä ja laatia raportteja tarpeidesi mukaan.

Kaukolämpö Kulutus-Web -palvelussa voit antaa kaukolämmön kulutuslukeman, sekä selailla kulutustietoja ja kulutusennusteita.

Kirjautumiseen tarvitaan kulutuspaikan ja mittarin numerot, jotka löytyvät kaukolämpölaskusta.

Voit myös ilmoittaa sekä sähkö- että lämpölukemat sähköpostilla energia(a)raahe.fi tai puhelimitse 010 287 7800(sähkö) tai (08) 439 3906 (lämpö).